Kjerstin og Bård

Jeg er så heldig som har så mange brudepar som jeg virkelig klaffer med (faktisk alle!) og noen ganger er det noen som er så skreddersydd for meg og mine ideer, slik som Kjerstin og Bård som jeg var så heldig å fotografere på sin store dag.

Vielsen var i hagen til Bård sine foreldre, og Bård sitt barndomshjem, med mye gode vibber og mange sommer minner. Men det var veldig skiftende vær, så om det ble utendørs-vielse eller innendørs visste ikke bruden selv, før hun dukket opp for å gå mot sin kjære, og solen skinte og alt var perfekt. Begge ga sitt rungende ja, fikk ring på fing, kysset hverandre og smilte stort.


Deretter var det vår tur til å ta parbildene sammen, i områder rundt lysefjorden og dit kreativiteten tok oss.
For et nydelig par! Det var veldig tydelig at de hadde det kjekt under fotograferingen, og det hadde jeg også. Vi lo mye, og hadde det morrsomt under hele seansen.
Dette kommer godt frem på bildene, som jeg er superfornøyde med, og den store kjærligheten de imellom kommer godt frem.

Jeg er selvutnevnt supernerd, og elsker alt av Marvel og DC comics, så det at de hadde valgt superhelter som sitt tema i bryllupet skadet meg virkelig ikke.Tusen takk for at dere ønsket meg som deres bryllupsfotograf og for at dere ønsket at jeg skulle være kreativ. Og ikke minst, takk for en utrolig kjekk dag sammen med dere.