Steven og Stian

27. August i fjor var den store dagen til to gode, kjære og nære venner av meg, Steven og Stian.
De fant hverandre og forelsket seg fort, spessiellt er det for meg å ha vært der fra dag en og sett hvordan forholdet har vokst over flere år.

Sommeren 2014 reiste vi en fin gjeng til Italia, hvor Stian fridde til Steven på morningen før avreise, og vi feiret forlovelsen i en uke blandt vindruer og romantisk arkitektur. Det var omtrent nøyaktig to år etter at de sto på Raddison Royal og ga hverandre sitt ja blandt venner og familie, og det var spessiellt for meg å dokumentere dagen, samtidig som å være gjest i bryllupet, emosjonellt var det også ettersom jeg har så mye kjærlighet for begge disse guttene, så takk gud for autofokus på kamera, for gjennom tårevåte øyne var det ikke alle øyeblikkene jeg kunne ha fanget uten.

Dagen ble feiret på Royal, og Steven sin familie som er fra Orkney-øyene hadde reist langt for å være der på den store dagen, dagen bar tydelig preg av to familier som virkelig migrerte sammen og ble til en, hvor vakkert er ikke det?

 

Parfotograferingen ble en opplevelse i seg selv, ettersom de kjenner meg godt var de 100% åpne for mine ideer og påfunn, og dette skulle virkelig bli noe spessiellt. Jeg hadde på forhånd gått til innkjøp av Holi-pulver fra india som skulle være et element i fotograferingen.
Paret ville feire alle typer kjærlighet, og regnbuens farger, og det gjorde vi med hjelp av pulveret.
Dett var en utrolig kjekk fotografering, fargerik og morrsom fyllt av latter og glede, og litt fargekrig.

 

Jeg hadde også med meg MataMedia på fotograferingen, som lagde en liten Behind the Scenes video.

 

Tusen takk dobbel S, for en nydelig dag, mye gøy og for at dere ønsket å gjøre noe litt anderledes.