Hanne og Inge

Hanne og Inge giftet seg 12. August i Uggdal kirke, og hadde booket meg for å fotografere bryllupshelgen deres, og for en helg det var!

Etter en nydelig vielse, der begge husket å si "ja" fikk ring på fing, delt noen gledestårer og kysset 10-15 ganger, reiste brudeparet og alle gjestene til Haaheim Gård hvor bryllupsfesten skulle holdes med middag, dans og overnatting.

Haaheim Gård er virkelig en perle, med stor hage, og en majestetisk utsikt som virkelig får deg til å føle på nasjonalromantismen og stoltheten.
Jeg fikk et utrolig lekkert rom, med gamle analoge kameraer plassert i vinduene, akkurat som om de visste at det var jeg som skulle komme.

Gjestene koste seg med utsikten og noe godt i glasset mens jeg tok med meg brudeparet på fotografering. Og når vi kom tilbake var det duket til middag, og siden brudgommen er kokk, skal jeg love dere at det ikke var noe småtteri!

bryllupsfoto
bryllup.bergen
brudebukett.bergen
brudekjolde.bergen
bryllupsfotograf
KRI_7281.jpg

Alle koste seg under middag og fest, og etter brudevalsen var over tok flere seg en runde på dansegulvet, store som små, og hele kvelden var full av lykkelige mennesker og god stemning.

Det ble en sen kveld ettersom ingen ville at det skulle skulle ta slutt, men når morgensolen begynte å titte frem gikk folk rolig til de søte rommene sine og sov godt i flott opredde senger og sov med vinduene åpne til lyden av urørt norsk natur, og utenfor var det en uforglemmelig utsikt jeg skal love dere at det ikke var vondt å våkne til.

Tusen takk for en minnerik helg, og for at dere ønsket meg som deres fotograf, dette var en reise jeg kan leve lenge på.