Personlige Minnepenner

Nå er Bryllupssesongen på sitt absolutt travleste, og jeg elsker å ha mange baller i luften.
I år har jeg hatt en del brudepar som ikke bor i Bergen, og jeg kan derfor ikke møte de for personlig visningstime, slik jeg ellers gjør med alle parene mine.
Jeg holder nå på å sende ut USB boksene med bildene på, og jeg synes det er kjekt å gjøre det litte ekstra, slik at alle får en personlig opplevelse, selvom det ikke blir visningsmøte.

Alle som booker meg til bryllupsfotografering får bildene sine på minnepenn. De som booker Rubin og Diamant-pakken (Halv og heldagspakker) får i tilegg en personlig minneboks laget i lyst tre, med printede bilder i 4x6 format, og noen fine overaskelser.

Jeg gleder meg til alle kommende bryllup nå i August, som er den travleste måneden i år.

Jeg har verdens BESTE jobb!