Lene og Kristoffer

Årets første bryllup er alltid like spennende.

Førsteman ut for 2019 var Lene og Kristoffer, et nydelig par som jeg umiddelbart fikk god kjemi med på møtene i forkant av bryllupet.

De giftet seg i Birkeland kirke på Nesttun, og jeg fikk den store æren av å følge de på den store dagen.
Dagen begynte på Deva frisør, en nydelig og sjarmerende frisørsalong rett nedenfor kirken, her var det god stemning, og både brud og følge koste seg glugg.
Når kjolen var komt på, og spennende var godt festet i håret fikk brudgommen selv lov til å komme inn.
Jeg hadde på forhånd arrangert det slik at Lene gjemte seg, og at jeg fikk tatt bilder av de når de først fikk se hverandre. For et magisk øyeblikk!
Brudeparet ønsket å gå sammen ned til alters, så dette var en fin måte å dokumentere et litt tårevått øyeblikk

Etter vielsen tok jeg med meg brudeparet for å ta de ofisielle parbildene.
Vi begynte først med forlovere og det var topp stemning i skogen med champagne og store smil. Brudeparet har en utrolig god gjeng rundt seg, og det er tydelig at de alle bryr seg om hverandre.
Etter dette sendte jeg forloverene på sin vei for å få litt alenetid med brudeparet.

For å få de magiske, intime og ærlige bildene som jeg ønsker, er det viktig for meg at brudeparet får være litt aleine. Det er da de får snakket sammen og virkelig vere sammen for første gang siden de har fått ring på fing, og det er utrolig fint for meg å vere der og å ta bilder idet det går opp for de at de faktisk er gift.

LK-8080.jpg
LK-8039.jpg
LK-15398.jpgEtter vi var ferdige med bildene, så bar turen til Legenes Hus i kalfaret, hvor gjester og familie sto klar og ventet på å ta imot de nygifte.

Hele dagen var nydelig, og jeg har sagt det før, men jeg må si det igjen…. Jeg har verdens beste jobb!Tusen takk Lene og Kristoffer, for en fantastisk dag, og for det gode samarbeidet.