Kristina + Hans Marius

Ååååh Kristina og Hans Marius, dere er nydelige!
Jeg var så heldig som fikk være med brudeparet på sin store dag fra start til slutt Lørdag 8. juni, og det var en utrolig nydelig dag.

Dagen startet i Mariakirken, hvor familie og venner hadde begynt å samle seg til bryllup.

Mariakirken er alltid spennende å jobbe i, med kriker og kroker og overaskelser hvor enn øyet ser. Ikke minst er det spennende å være i et bygg med så mye historie.

Etter vielsen var over, reiste jeg sammen med paret for å ta bryllupsbildene på forskjellige plasser som vi hadde valgt ut på forhånd, og noen spontane plasser på veien, og det var nydelig å se hvordan de kommuniserte med hverandre. Det var mye kjærlighet i luften, og det kunne man nesten ta og føle på.

bryllupsfotograf.bergen.jpg
bryllup.bergen.jpg
bryllupsfotograf.jpg
brud.bergen
bergenelopement.jpg


Middag og fest var på Panorama hotell, en plass jeg har vert flere ganger før, og kjenner meg godt igjen (man blir litt kjent på disse plassene etter hvert)
Og det var super høy tempratur, med gode taler, noen tårer, musikk og sang. Hans-Marius er tross alt musiker, så noe mindre var ikke forventet.
Alle koste seg, og det var bare smil å se idet jeg listet meg ut på slutten av kvelden, med et godt smil om munnen og en følelse av en fin dag.