Minnebokser

Hva i all verden er denne minneboksen jeg gir brudeparene mine?
Kort fotalt er det en liten gave fra meg og en måte å presentere arbeidet mitt på.
Boksen er laget av tre, og inni boksen finner du en USB med alle de fine bildene deres på.
Jeg printer også ut litt bilder på fotopapir som dere kan enten beholde selv, eller gi i gave.

Tilbakemeldingen fra kunder er at de tar godt vare på boksen og oppbevarer minner fra dagen i den, slik som program, meny, servietter og andre småting. Ikke minst er det veldig greit å ha minnepennen en plass den ikke lett forsvinner.

Jeg får disse boksene skreddersydd med logo, og passer på at de kommer fra bærekraftige ressurser. Derfor har jeg valgt et selskap som faktisk planter et tre for hver boks de selger, og det er en fin liten tanke.
Tenk at et tre har blitt plantet i forbindelse med deres store dag.

Minneboksen følger med når dere bestiller halv og heldagsfotografering.

Her er minneboksen som Kristina og Hans-Marius fikk til sitt bryllup. Med USB, 10x15 utskrifter, og litt ekstra.

Her er minneboksen som Kristina og Hans-Marius fikk til sitt bryllup. Med USB, 10x15 utskrifter, og litt ekstra.