Anja + Sascha // Destinasjonsbryllup på toppen av Bergen

Willkommen Jungvermählten, wie schön du bist


22. Juli sto jeg klar på Jekteviken kai for å ta imot Anja og Sascha og deres nydelige familie, og ønsket de velkommen til solfylte Bergen.

De kommer fra Tyskland, og før jeg møtte de hadde de akkurat gitt hverandre sitt ja ombord på cruiseskipet AIDA Pearl, og nå ønsket de å ta bilder i verdens vakreste by.
Allerede et år før den store dagen hadde jeg begynt å planlegge med paret om hvordan vi skulle gjøre dette.
Det er spennende å skulle planlegge et bryllup med noen som aldri har vert her før, og ekstra nervepirrende for at alt skal gå på skinner, spessiellt under et veldig tett tidssjema, for brudeparet hadde bare noen få timer på seg til å være i Bergen før skipet reiste videre.

Planen vi hadde snakket så lenge om var å reise rett fra kaien og opp på Ulriken. Alt var planlagt på forhånd, og organisert slik at vi skulle få tid til alt.
Men desverre så gikk ikke alt etter planen.
Når jeg ringte til ulriksbanen om morgenen var det ingen svar å få, men en skummel melding om at “vi er stengt grunnet vær eller vedlikehold”
”Hjelpes” tenkte jeg og måtte fortelle de dårlige nyhetene til brudeparet som sto der med 14 av sine nermeste familiemedlemmer, klar for å se utsikten fra Ulrikens topp.
Men fortvil ikke, jeg hadde selvsagt en plan B, og det var å ta turen til Fløyen.
I en minibuss kjørte vi mot Fløibanen, og brudeparet og familien fikk seg en liten tour, og fikk sett litt av tall-ship underverkene som låg til kai langs bryggen.
Et veldig hjelpsomt crew ved fløibanen hjalp oss frem og fikk oss opp på toppen, og alle var store i øynene når de fikk sett utsikten, en utsikt som alltid imponerer meg, uansett hvor mange ganger jeg selv har stått der oppe.

På restauranten fikk familien servert kaffe og vafler, mens jeg tok med meg brudeparet for å ta parbildene.
Først fikk de puste lettet ut over at de endelig var komt seg frem, tross forsinkelser og stress.
Vi tok bilder med utsikt, fjell i bakgrunnen, skog og til og med geitene, og vi hadde det utrolig gøy under prosessen.
Det er kjekt når kjemien sitter så godt, selvom vi bare hadde snakket sammen på skype før selve dagen.
Etter endt fotografering var det bare å komme seg ned, inn i minibussen og tilbake til skipet, akkurat i tide for avreise.

weddingphotographer.bergen.jpg
destinationwedding.bergen.jpg
wedding.bergen.jpg
bergenwedding.jpg
norwegian.wedding.jpg
elopement.bergen.jpg


Tross litt motbakke så gikk alt bra, og vi hadde en utrolig flott dag sammen.
Brudeparet hadde det så kjekt at de allerede har booket seg ny tur til Bergen, for å feire 1. års bryllupsdag til neste år, og vi har bestemt oss for at da reiser vi opp Ulriken samme hva, og det gleder jeg meg veldig til.

Tusen takk for eventyret Sascha og Anja, og velkommen tilbake.