Hanna + Martin

29. Juni var det Hanna og Martin sin tur å kjenne på sommerfuglene.
Dagen ble feiret på Urdihuset, hvor det var dekket til bryllupsfest og mye morro. Men først fant vielsen sted i Laksevåg kirke, hvor familie og venner hadde møtt opp i finstasen.

Noe av det jeg liker best med å være bryllupsfotograf er å bare kunne ta med meg brudeparet på en liten tur, uten noe stres og kaos, og det var det meg, Hanna og Martin gjorde denne dagen.
Vi kjørte til nermeste park, og begynte bare å gå. Da fikk brudeparet litt tid sammen alene, for å kjenne på følelsen av å være nygift, og jeg fikk høre litt om historien deres.
Vi tok det langsomt, og stoppet et par plasser på veien og tok bilder.
En sitat fra brudgommeen som jeg måtte le litt av var “Jeg føler at du er litt som en blodhund Kristine. Der vi andre ser ingenting, der ser du en super fotomulighet”

Etter så mangen år i yrket så blir det vel slik, at man ser verden på en litt annen måte, og sniffer ut fine plasser å ta bilder på. Jeg har hørt det før, at jeg ikke klarer å legge fra meg det mentale fotoapparatet når jeg er ute og går tur, eller når jeg er på ferie. Mens andre står og nyter utsikten, og sier hvor flott den er, så hører du meg gjerne si “Åhh.. tenk om du hadde hatt et brudepar der nede til venstre”

bryllupsfotografbergen.jpg
brud.bergen.jpg
bryllupsfotografering.jpg
bryllupsfotografering.bergen.jpg
forlovet.bergen.jpg

Hele dagen var nydelig fra start til slutt, og Hanna og Martin er et flott par som jeg hadde stor glede av å fotografere.
Tusen takk for at jeg fikk bli med dere på den store dagen, og for den fine spaserturen.