Susanne og Kenneth

Høst!
Nydelige farger, og drømmelys. Høsten er her, og det er en nydelig måned.
8. September hadde jeg gleden av å fotografere Susanne og Kenneth på sin drømmedag.
Dette paret har vert sammen i 18 år, og endelig var det deres tur å stå foran venner og familie og erklere sin store kjærlighet for hverandre.

Vielsen var humanetisk, og personlig vinklet, med nydelig live-musikk og sang. Stedet var hotell Terminus, og det var en aldeles nydelig sermoni.

Paret ønsket seg bryllupsbilder som gjenspeilet personligheten og nærheten deres, og de ønsket å ta bildene i Bergen-sentrum. Jeg tok de da med på tur rundt i parker og til Rosenkrantztårnet, og vi jobbet sammen med å komme på kreative vinkler og litt bilder som er litt anderledes.
Jeg elsker disse bildene!

 

bryllupsfotograf
rosenkrantztårnet
bryllup.bergen
_KR12313.jpg
bryllupsfotografering

Tusen takk for at dere ønsket meg som deres bryllupsfotograf og for tilliten når jeg prøver nye ting!

Hanne og Inge

Hanne og Inge giftet seg 12. August i Uggdal kirke, og hadde booket meg for å fotografere bryllupshelgen deres, og for en helg det var!

Etter en nydelig vielse, der begge husket å si "ja" fikk ring på fing, delt noen gledestårer og kysset 10-15 ganger, reiste brudeparet og alle gjestene til Haaheim Gård hvor bryllupsfesten skulle holdes med middag, dans og overnatting.

Haaheim Gård er virkelig en perle, med stor hage, og en majestetisk utsikt som virkelig får deg til å føle på nasjonalromantismen og stoltheten.
Jeg fikk et utrolig lekkert rom, med gamle analoge kameraer plassert i vinduene, akkurat som om de visste at det var jeg som skulle komme.

Gjestene koste seg med utsikten og noe godt i glasset mens jeg tok med meg brudeparet på fotografering. Og når vi kom tilbake var det duket til middag, og siden brudgommen er kokk, skal jeg love dere at det ikke var noe småtteri!

bryllupsfoto
bryllup.bergen
brudebukett.bergen
brudekjolde.bergen
bryllupsfotograf
KRI_7281.jpg

Alle koste seg under middag og fest, og etter brudevalsen var over tok flere seg en runde på dansegulvet, store som små, og hele kvelden var full av lykkelige mennesker og god stemning.

Det ble en sen kveld ettersom ingen ville at det skulle skulle ta slutt, men når morgensolen begynte å titte frem gikk folk rolig til de søte rommene sine og sov godt i flott opredde senger og sov med vinduene åpne til lyden av urørt norsk natur, og utenfor var det en uforglemmelig utsikt jeg skal love dere at det ikke var vondt å våkne til.

Tusen takk for en minnerik helg, og for at dere ønsket meg som deres fotograf, dette var en reise jeg kan leve lenge på.

Ragne Marie og Morten

Det har vert en travel sommer, med masse bryllup. Men hva er vel bedre enn det? Dette er jo min favoritt ting!

Jeg hadde en super fotografering med Ragne Marie og Morten, for et flott par!
Vielsen var i Arna Kirke, på en helt magisk dag med masse sol og godt vær - akkurat som bestillt.

Spent og forventningsfull gutt som venter på å se Mamma i brudekjole

Spent og forventningsfull gutt som venter på å se Mamma i brudekjole

Dette øyeblikket synes jeg er så magisk

Dette øyeblikket synes jeg er så magisk

For en magisk dag!
Etter vielsen reiste vi til Garnes for å ta de ofisielle Parbildene.

 

ed1liten.jpg

Tusen takk for at jeg fikk være med på den store dagen deres, det var en ære! <3

- Kristine

Kristine og Kristian

I sommer var jeg så heldig å fotografere den store dagen til Kristine og Kristian.
De giftet seg i Knarvik kirke, en kirke jeg har vært nyskjerrig på lenge men aldri besøkt. Fra mine foreldres hus ser vi rett over fjorden til knarvik, så det var en opplevelse å kunne fotografere her. Og ikke minst en fornøyelse! Kirken er stor og lys, og moderne.
Brud og brudgom var begge så flotte, og helt tydelig forelsket!

Her er et lite knippe bilder fra dagen deres:

 

doku_svarthvitt_26.JPG
doku_svarthvitt_45.JPG

Feiringen var på det nydelige veteranhuset i nærheten av Haukeland, for en super plass! Alle såg ut til å kose seg og ha det kjekt.

Tusen takk for at jeg fikk ta del i den store dagen deres, det var en fornøyelse!
Gratulerer til de nygifte!

- Kristine