Iben og Erlend

Iben og Erlend ga hverandre sitt ja på tinghuset i Bergen Fredag 25. August.
De ønsket ikke å vente med å feire kjærligheten, og bestemte seg tre uker før bryllupet at de ville gifte seg på denne datoen.

Disse to har virkelig stelt i stand til ordentlig fest.
Etter en nydelig vielse bar turen til skytterhuset på Os, hvor nermeste familie og venner møttes til middag, drinker, fest og kos, og solen skinte hele veien.

 

Jeg fikk selvsagt tilbringe litt alenetid sammen med de nygifte, og vi tok parbildene i Alvøen området.

Se så flotte de er!

bryllupsfoto.bergen
fotograf.bergen
fotografibergen
fotograf.bergen
bryllup.bergen
_KR18146.jpg

Gratulerer så mye med den store dagen deres, det var en fornøyelse å kunne være der sammen med dere.

Yvonne og Heidi

Jeg var så heldig som fikk tilbringe noen timer sammen med Heidi og Yvonne på sin store dag i August, hvor de ga hverandre hånden og lovde hverandre til hverandre resten av livet.
Det var en nydelig og intim sermoni på tinghuset i Bergen, og det var ikke vanskelig å se hvor glade disse jentene er i hverandre, ekte kjærlighet!

Flere hadde møtt opp for å se den store bengivenheten, og de fleste stilte i bunader fra hele landet. Brudeparet stilte selv i Telemark og Hedmarksbunad.

Etter vielsen gikk vi en bytur for å ta parbildene. Paret ønsket seg "Bergensbilder" Så det ble en tur til bryggen, noen smau og en tur i Musèagen. De ønsket seg nære og ekte bilder, og det var ikke vanskelig å fange naturlige bilder når de var så glade og lykkelige.

Disse nydelige damene var en fryd å fotografere, så mange gode smil, latter og morro i Bergens smau og gater. Ruskete Bergensvær skygget ikke over gløden til disse solstrålene.

ed2.jpg
_KR12797.jpg
_KR12015.jpg

 

Tusen takk for at jeg fikk være med dere på denne nydelige dagen, det var en ære!

Unplugged - Hva? og Hvorfor?

unplugged2.jpg

Velkommen til den viktigste dagen i deres liv, dagen hvor deres næreste og kjæreste av venner og familie samles for å se dere gi hverandre hånden for evig og alltid.
Dagen hvor dere skal feire kjærligheten, hverandre og at to familier blir en.

Bryllupsdagen deres er trolig den største dagen i deres liv, og en av de viktigste. Familie og venner har gjerne reist langt for å være der med dere og oppleve dagen sammen med dere.

I denne digitale alder, hvor nesten alle har smartphone og speilrefleks kamera, er det fort gjort å ta bilder under sermoni og fest. Alle ønsker seg minner fra dagen deres, er det ikke flott?
Selvsagt er det kjekt at gjestene vil minnes den store dagen, men jeg ønsker å snakke litt om alternativet til at alle skal oppleve dagen deres gjennom mobil-skjermen, gjerne å ha en unplugged sermoni.

For det er nettopp dette som skjer, når alle står med kamera eller mobiltelefon i været, de er ikke i nuet, og får ikke oppleve magien til det fulleste, fordi de ser gjennom en skjerm. Det er også skjenerende for de bak, som gjerne ikke får sett dere.

Siden dere har leid in fotograf, kan dere stole på at både små og store øyeblikk blir fotografert, og at dere ikke går glipp av noe.

 

Gjestene deres vil lytte og følge mer med

Uten distraksjonen fra en mobiltelefon eller kamera vil gjestene automatisk følge med på bryllupet og opplevelsen som dere har brukt flere måneder på å planlegge.
Ved å legge fra seg telefonen har de muligheten til å ta innover seg det som skjer på en helt annen måte, og ikke minst huske dagen fra et involvert perspektiv. Gjestene blir også mer interaktive og involverer seg i å gjøre dagen deres spessiell, ved å prate med folk de ikke kjenner fra før og bli bedre kjent. Det gjør det også lettere å hive seg ut på dansegulvet når ikke alt skal fotograferes eller filmes og legges ut på snapchat eller instagram.

Deres profesjonelle bilder vil ikke bli kompromissert

Her er den harde sannheten; Selvom mange kameraer gir god kvalitet og ikke koster en arm og et bein, og kameraene på mobiltelefonene er blitt supre, så har nødvendigvis ikke foto kunnskapene til folk blitt noe bedre med årene.
En profesjonell fotograf vil til sin beste evne gjøre det beste utav enhver lyssituasjon, slik at dere slipper å ende opp med en haug med kornete, mørke og uflatterende bilder.
En ekstra bonus ved at ikke alle gjestene har et kamera i hånden er at fotografen dere har leid inn for dagen ikke trenger å krangle om den beste plassen med tante Magrethe og iPaden, som har plassert seg midt i kirken for å få sitt blinkskudd. Du slipper også at flere kamera blitser fyres i tide og utide under sermonien, som vil overeksponere bildene til fotografen deres.

Gjestenes og deres privatliv vil bli respektert - alltid!

I disse digitale tider er det lett for å legge ut enhver sosial situasjon på sosiale medier. Men det ikke alle tenker på er at det ikke er alle som ønsker bilder av seg selv på nettet.
Når du leier inn en profesjonell fotograf,legges ikke bildene ut på nett uten deres samtykke, og dere har muligheten til å si ifra om det er noen som ikke ønsker å bli vist frem til verden. Det kan være mange ulike grunner til hvorfor enkelte ønsker å ha det slik.
 

Informer gjestene på forhånd

Forbered gjestene deres, og be de i invitasjonen om å legge fra seg kameraet hjemme og fortell at dere ønsker at de skal ta del i øyeblikket sammen med dere og at dere gjerne ønsker å se ansikter og ikke telefoner når dere står ved alteret.
Mange velger å ha dette i programmet, og informerer om at det er leid inn en fotograf for anledningen.

Begrens "unplugged" tiden

Dere trenger ikke å ha kamera/telefon fri sone i hele bryllupet.
Sermonien er et perfekt tidspunkt å be gjestene deres om å legge fra seg teknologien, men det kan være kjekt å få noen bilder fra bordene under middagen og fra festen etterpå. Dette er noe dere bestemmer etter deres ønske.

Del bildene med gjestene etterpå

Om dere booker meg som deres bryllupsfotograf så lager jeg gjerne et online album med alle bildene fra dagen. På denne måten kan gjestene deres se bildene og plukke ut de bildene som de ønsker, og ikke være redde for å sitte igjen uten minner i ettertid.

 

Det er ikke alle som ønsker å begrense mobil og kamera bruk under sitt bryllup, og det er selvsagt helt greit. Dette er deres bryllup og det skal være akkurat slik dere ønsker at det skal være.

 

 

Agnete og Cato

A long time ago in a galaxy far, far away...
Jeg møtte Agnete og Cato tidlig for konsultasjon, slik jeg gjør med alle mine brudepar, og vi fant fort tonen. Vi kom også frem til vår felles interesse, Star Wars, Cato var muligens litt mer engasjert enn Agnete på den fronten, men hun var med!
Et nydeligere par skal man lete lenge etter, det var svært tydelig hvor forelsket de er i hverandre, og at de gledet seg til den store dagen.

Dagen deres ble feiret på Rekstensamlingene, etter en nydelig vielse i Fana kirke.
Brudepar, familie og nære venner koste seg stort, og alle såg ut til å ha en uforglemmelig feiring av kjærligheten.

Parbildene hadde ikke blitt komplett uten et ordentlig SW bilde som paret ønsket seg, og jeg hadde det kjekt i flere timer med å lage dette bilet.

 

Paret ønsket seg også noen mer klassiske parbilder, dette ordnet vi selvsagt.

 

Tusen takk for en flott dag med mye morro, og lightsaber battle, det var stas!

Kjerstin og Bård

Jeg er så heldig som har så mange brudepar som jeg virkelig klaffer med (faktisk alle!) og noen ganger er det noen som er så skreddersydd for meg og mine ideer, slik som Kjerstin og Bård som jeg var så heldig å fotografere på sin store dag.

Vielsen var i hagen til Bård sine foreldre, og Bård sitt barndomshjem, med mye gode vibber og mange sommer minner. Men det var veldig skiftende vær, så om det ble utendørs-vielse eller innendørs visste ikke bruden selv, før hun dukket opp for å gå mot sin kjære, og solen skinte og alt var perfekt. Begge ga sitt rungende ja, fikk ring på fing, kysset hverandre og smilte stort.


Deretter var det vår tur til å ta parbildene sammen, i områder rundt lysefjorden og dit kreativiteten tok oss.
For et nydelig par! Det var veldig tydelig at de hadde det kjekt under fotograferingen, og det hadde jeg også. Vi lo mye, og hadde det morrsomt under hele seansen.
Dette kommer godt frem på bildene, som jeg er superfornøyde med, og den store kjærligheten de imellom kommer godt frem.

Jeg er selvutnevnt supernerd, og elsker alt av Marvel og DC comics, så det at de hadde valgt superhelter som sitt tema i bryllupet skadet meg virkelig ikke.Tusen takk for at dere ønsket meg som deres bryllupsfotograf og for at dere ønsket at jeg skulle være kreativ. Og ikke minst, takk for en utrolig kjekk dag sammen med dere.

Min historie

Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg endte opp som fotograf, så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om min historie, og hvordan jeg har kjempet meg opp for å kunne drive med det jeg elsker.

Jeg har alltid vokst opp med fotografering, ettersom min far, og flere i familien er yrkesfotografer. Interessen startet derfor tidlig hos meg, og jeg tilbragte hundrevis av timer i mørkerommet sammen med min far og hans kollegaer i Bergensavisen på 90'tallet da de forsatt brukte film.

Ja jeg vet.. jeg var dritsøt!

Ja jeg vet.. jeg var dritsøt!

Da jeg ble 8 år hadde jeg skrevet stort på ønskelisten, at ALT jeg ønsket meg var et fotoaparat. Ikke et kamera som jeg kunne låne av mamma eller pappa, men mitt helt eget et.. som jeg kunne ta med meg der jeg ville, bruke når jeg selv hadde lyst, og ta mine helt egne bilder. Lykken var derfor stor når jeg åpnet bursdagsgaven min og fant en Olympus 35mm kamera, akkurat et slikt jeg hadde ønsket meg i lang tid.
Jeg gråt av glede, og trodde jeg aldri skulle bli lykkeligere mens jeg omfavnet kameraet. Pappa tok dette bildet under, som jeg nå har rammet inn på kontorpulten min for å minne meg på hvor alt begynte.

Dette er et bilde som viser 100% lykke!

Dette er et bilde som viser 100% lykke!

Interessen vokste, og i tenårene tok jeg virkelig fatt i sakene, og kjøpte mitt første semi-pro speilrefleks kamera for alle konfirmasjonspengene mine, det var aldri noen tvil om hva de skulle brukes til. Jeg hadde det som tenåringer flest, en vanskelig tid på skolen og utenfor. Fotoapparatet ble da min beste venn, og jeg brukte det til å dokumentere hverdagen min, og lagde fotokunst i ulike former. Det var da jeg begynte å tenke på en fremtid som fotograf, da jeg merket at dette var jeg komfortabel med, og dette får jeg til.

Da jeg var 17, flyttet jeg til England for å ta et utvekslingsår, jeg begynte da å studere fotografering som ett av fagene mine, endelig da fikk jeg komme meg inn i mørkerommet og gjøre slik jeg ville, slik jeg husket at alle fotografene gjorde da jeg var liten. Jeg var der faktisk så mye at jeg fikk egen nøkkel av vaktmesteren! slik at jeg kunne komme og gå når jeg ønsket.
Etter et halvt år var jeg hjemme igjen, og fikk meg jobb i Bergensavisen som babyfotogaf på Kvinneklinikken ved haukeland sykeus.

Siden da har jeg tilbrakt tre år i Glasgow, hvor jeg gikk på Glasgow School of Art og studerte Fine Art Photography. Her lærte jeg mye, og når jeg ikke var på skolen tok jeg kontakt med modellbyråer og fremmede mennesker på gaten for å fotografere folk. Det var da jeg fant en lidenskap i portrettfotografering, og den geleidet meg videre til å starte portrettstudio i Salhus når jeg kom hjem, ferdigutdannet i 2011.

Blidfisen.. Graduation Glasgow 2011 Bachelor i Fine Art Photography

Blidfisen.. Graduation Glasgow 2011 Bachelor i Fine Art PhotographyTo år etter jeg hadde komt meg hjem igjen, begynte reisefoten å vibrere, og jeg kjente at jeg ikke var ferdig med utdannelse og opplevelser. Jeg var hysterisk når jeg fikk ingangsbrevet til London College of Fashion, som er et av verdens mest anerkjente universiteter innen mote og design. Og reiste rett til London for å ta Mastergraden i Fashion Photography.
Dette er to år jeg aldri ville vert foruten, jeg lærte mye, vokste mye og har minner for livet. Ikke minst har jeg en utdannelse som svært få andre i Norge har.
 

Graduation London 2015 Master of Arts, Fashion Photography

Graduation London 2015 Master of Arts, Fashion Photography

Nå fokuserer jeg all min tid på fremtiden, brudepar, nydelige mennesker og megselv. Jeg har det enormt travelt i månedene mellom April - Oktober med bryllup og portrett, og det er ingen deiligere følelse enn å gjøre folk så glad som de blir når jeg viser de bildene jeg har tatt. Det er priceless, og det er ingenting annet jeg heller vil gjøre!
I de mindre travle månedene på vinterstid bruker jeg tiden på å utvikle megselv, deltar på foto workshops, seminarer og kurs. Det er alltid noe nytt og spennende å lære. Men jeg holder kurs også, og lærer bort det jeg kan. Det er utrolig spennende å være mentor for andre fotografer og spirer.
Jeg bruker også mye tid på å utvikle bedriften min. Lager informasjons-magasiner, oppdaterer websiden og passer på at jeg alltid er på hugget og attraktiv for potensielle kunder og trender.

Nå gleder jeg meg til hva det neste året har å komme med, og jeg tar fremtiden imot med åpne armer!

Lillian og James

3. Juni var jeg noen timer på den store dagen til Lillian og James som ønsket at jeg skulle dokumentere den gode stemningen sammen med de, og gjestene deres på den store dagen.
James er fra England, og hadde flydd over familie og venner for å feire at de hadde fått ring på fing.
Jeg synes alltid det er kjekt å kunne prate med naboene våres over dammen, og drømme meg vekk til årene da jeg studerte i London, så dette var en kjekk dag.

Lillian og James hadde gjort klar ulike leker i hagen, dette gjorde det lett for alle å bli kjent med hverandre og å ha det gøy.

Paret var heldige med vært, så solen skinte over komandantboligen på Gravdal, en skikkelig sommerdag.

Tusen takk for at jeg fikk ta del i den store dagen deres

Personlige Minnepenner

Nå er Bryllupssesongen på sitt absolutt travleste, og jeg elsker å ha mange baller i luften.
I år har jeg hatt en del brudepar som ikke bor i Bergen, og jeg kan derfor ikke møte de for personlig visningstime, slik jeg ellers gjør med alle parene mine.
Jeg holder nå på å sende ut USB boksene med bildene på, og jeg synes det er kjekt å gjøre det litte ekstra, slik at alle får en personlig opplevelse, selvom det ikke blir visningsmøte.

Alle som booker meg til bryllupsfotografering får bildene sine på minnepenn. De som booker Rubin og Diamant-pakken (Halv og heldagspakker) får i tilegg en personlig minneboks laget i lyst tre, med printede bilder i 4x6 format, og noen fine overaskelser.

Jeg gleder meg til alle kommende bryllup nå i August, som er den travleste måneden i år.

Jeg har verdens BESTE jobb!

 

Mette og Chris

10. Juni var det Mette og Chris sin tur til å stå ved Alters i Hamre kirke.
Solen strålte for de begge to, og det var en nydelig sommerdag.
Kirken er mørk, gammel og NYDELIG så det var en utfordring for meg som fotograf å komme til for å ta de perfekte bildene, men jeg elsker utfordringer!

Vielsen var nydelig, med sang, musikk, tårer og latter.
Dagen ble feiret på toppen av ulriken, hvor tåken hadde lagt seg, men brudepar og gjester storkoste seg alikavell, med nydelig mat og topp stemning.
For et nydelig par dette er, hipp hurra for kjærligheten!

Etter vielse, og før middag og fest gikk jeg sammen med brudeparet for å ta de ofisielle parbildene som vanlig. Vi tok disse bildene på Osterøy i nydelige omgivelser.
Vi er så privligerte nom bor i et land hvor det bare er å snu seg for å se fin utsikt og vakker natur.
 

Tusen takk for en fantastisk dag sammen med dere, dere strålte hvert eneste sekund.

Steven og Stian

27. August i fjor var den store dagen til to gode, kjære og nære venner av meg, Steven og Stian.
De fant hverandre og forelsket seg fort, spessiellt er det for meg å ha vært der fra dag en og sett hvordan forholdet har vokst over flere år.

Sommeren 2014 reiste vi en fin gjeng til Italia, hvor Stian fridde til Steven på morningen før avreise, og vi feiret forlovelsen i en uke blandt vindruer og romantisk arkitektur. Det var omtrent nøyaktig to år etter at de sto på Raddison Royal og ga hverandre sitt ja blandt venner og familie, og det var spessiellt for meg å dokumentere dagen, samtidig som å være gjest i bryllupet, emosjonellt var det også ettersom jeg har så mye kjærlighet for begge disse guttene, så takk gud for autofokus på kamera, for gjennom tårevåte øyne var det ikke alle øyeblikkene jeg kunne ha fanget uten.

Dagen ble feiret på Royal, og Steven sin familie som er fra Orkney-øyene hadde reist langt for å være der på den store dagen, dagen bar tydelig preg av to familier som virkelig migrerte sammen og ble til en, hvor vakkert er ikke det?

 

Parfotograferingen ble en opplevelse i seg selv, ettersom de kjenner meg godt var de 100% åpne for mine ideer og påfunn, og dette skulle virkelig bli noe spessiellt. Jeg hadde på forhånd gått til innkjøp av Holi-pulver fra india som skulle være et element i fotograferingen.
Paret ville feire alle typer kjærlighet, og regnbuens farger, og det gjorde vi med hjelp av pulveret.
Dett var en utrolig kjekk fotografering, fargerik og morrsom fyllt av latter og glede, og litt fargekrig.

 

Jeg hadde også med meg MataMedia på fotograferingen, som lagde en liten Behind the Scenes video.

 

Tusen takk dobbel S, for en nydelig dag, mye gøy og for at dere ønsket å gjøre noe litt anderledes.

 

Therese og Joakim

Han gikk ned på kne, og hun sa JA!

Dette er begynnelsen på mine favoritt historier.
Therese og Joakim forlovet seg på vinteren, og ønsket at jeg skulle fotografere paret for å markere forlovelsen i juni når det var grønt, frodig og fint vær.
Vi tok turen til Nipedalen hvor det er mange fine plasser å ta bildene.

Therese og Joakim har en nydelig kjemi, og bruker hvert sekund sammen til å ta inn over seg hvor glad de er i hverandre ettersom at de begge jobber på sjøen og ikke får sett hverandre ofte. En prøvelse for kjærligheten, men kjærligheten vinner alltid, og det beviser disse to.

 

Tusen takk for en utrolig kjekk fotografering, dere er nydelige begge to!

Anette og Jan-Erik

ENDELIG er sommeren her og bryllupssesongen er i full sving.
Etter en sur vinter, er det ingenting som gjør meg blidere enn lykkelige brudepar og bryllupsgjester.

27. Mai var det Anette og Jan-Erik sin tur å gi hverandre sitt ja, og jeg hadde æren å forevige dagen deres med en heldagsfotografering.

Anette og Jan-Erik er et nydelig par, som svært tydelig elsker hverandre høyt. Jeg hadde en utrolig kjekk dag på jobb.

 

Bildene fra dagen stråler av god kjemi, lykke og festligheter. Alle gjestene storkoste seg, og vi var utrolig heldige med været, ikke en dråpe kom fra himmelen hele dagen. Ikke værst for en lørdag i Bergen.

Som vanlig tok vi to timer for oss selv for å ta de offisielle parbildene, her er et lite utvalg av favorittene mine.

 

Tusen takk for at dere valgte meg som bryllupsfotografen deres på den store dagen!

 

Øystein og Lena

I September var jeg så heldig som fikk ta del i den store dagen til Øystein og Lena.
Vielsen fant sted på Moldegaard, plassen jeg for 10 år siden hadde mitt aller første bryllup, det var spessiellt og symbolsk for meg.

Siden brudeparet valgte å ta parbildene før selve sermonien, rrangerte vi en "first-look" session som jeg var med på å dokumentere, hvor brudgommen fikk se sin kommende kon for første gang i frisørsalongen hvor hun ble pyntet.

bryllups.fotograf.bergen

Deretter tok vi turen videre til Os, hvor vi tok parbildene, lyset var nydelig og det var litt vind i luften. Dette gir spennende bilder. Øystein og Lena var åpne for alt av ideer og det gjør det ekstra spennende å være fotograf.

bryllupsfotograf.i.bergen
bryllupbergen

Astri-Karin

Høsten byr på nydelige farger og et fantastisk lys!

eg var så heldig å fotografere dette nusselige lykketrollet før ale bladene var falt på bakken.

Ragne Marie og Morten

Det har vert en travel sommer, med masse bryllup. Men hva er vel bedre enn det? Dette er jo min favoritt ting!

Jeg hadde en super fotografering med Ragne Marie og Morten, for et flott par!
Vielsen var i Arna Kirke, på en helt magisk dag med masse sol og godt vær - akkurat som bestillt.

Spent og forventningsfull gutt som venter på å se Mamma i brudekjole

Spent og forventningsfull gutt som venter på å se Mamma i brudekjole

Dette øyeblikket synes jeg er så magisk

Dette øyeblikket synes jeg er så magisk

For en magisk dag!
Etter vielsen reiste vi til Garnes for å ta de ofisielle Parbildene.

 

ed1liten.jpg

Tusen takk for at jeg fikk være med på den store dagen deres, det var en ære! <3

- Kristine

Kristine og Kristian

I sommer var jeg så heldig å fotografere den store dagen til Kristine og Kristian.
De giftet seg i Knarvik kirke, en kirke jeg har vært nyskjerrig på lenge men aldri besøkt. Fra mine foreldres hus ser vi rett over fjorden til knarvik, så det var en opplevelse å kunne fotografere her. Og ikke minst en fornøyelse! Kirken er stor og lys, og moderne.
Brud og brudgom var begge så flotte, og helt tydelig forelsket!

Her er et lite knippe bilder fra dagen deres:

 

doku_svarthvitt_26.JPG
doku_svarthvitt_45.JPG

Feiringen var på det nydelige veteranhuset i nærheten av Haukeland, for en super plass! Alle såg ut til å kose seg og ha det kjekt.

Tusen takk for at jeg fikk ta del i den store dagen deres, det var en fornøyelse!
Gratulerer til de nygifte!

- Kristine

Elisa

Jeg er et Sommermenneske, født i krepsens tegn og liker sol, varme, paraplydrinker og grønne trær.
Selvom jeg har tviholdt på sommeren som har vert mer eller mindre ikke eksisterende i Bergen dette året så har jeg nå til syvende og sist insett at Høsten har intatt oss.

Men!! Istedenfor å finne frem ullteppet og mamma sine hjemmestrikkede ullsokker (jeg får nye hvert år, fordi jeg går dem i hel! Takk Mamma <3) så er det noe som må utnyttes. Lyset på denne tiden er det fineste jeg vet! Solen er lavere på himmelen, og det gir oss et gjevnt og nydelig lys som bare er en drøm å fotografere i.

Jeg tok derfor en portrett session med Elisa på kveldingen i forrige uke. En nydelig jente fra Sarpsborg som var lett å fotografere.

Trappene ved Johanneskirken gjorde susen her. For en nydelig bakgrunn!

Trappene ved Johanneskirken gjorde susen her. For en nydelig bakgrunn!

Jeg elsker å ta slike portrettbilder. Vi har muligheten til å være kreative, ta en kaffe mens vi jobber og ikke minst ha det gøy!

Blader i ulike former og farger, det er høst i Bergen! Elisa måtte "get down and dirty" for disse bildene, men det er SÅ verdt det når fargene er så fine!

Blader i ulike former og farger, det er høst i Bergen! Elisa måtte "get down and dirty" for disse bildene, men det er SÅ verdt det når fargene er så fine!

Når jeg tar slike bilder er det viktig for meg at personen jeg fotograferer skal være komfortabel og at jeg får være kreativ. Ofte er de beste bildene de som er helt spontane grunnet en idé som popper frem idet jeg ser noe som inspirerer meg.

 

Tusen takk Elisa for at du ville jeg skulle fotografere deg!

Om du ønsker en portrettsession, ta kontakt på kristine@kr-foto.com

- Kristine

Blogg

Ny Blogg, nye muligheter og nytt innsyn for dere i meg og mitt arbeid!

Etter at websiden min har vert aktivt oppe i flere år har jeg kun vist svært selektive utsnitt av arbeidet mitt. Men tidene forandrer seg og jeg ønsker nå å kunne vise litt mer av arbeidet mitt, og gjerne fortelle litt historier. Da er en blogg handy å ta i bruk, og jeg håper at dere vil finne denne nyttig, morrsom, innsiktsfull og underholdene.

Her kommer jeg til å dele bilder, historier og kansje noen tips og triks!
Jeg gleder meg til å høre tilbakemeldingene fra dere.

Ikke glem å like siden min på facebook http://www.facebook.com/fotografkristine

- Kristine