bilde2.JPG
tumblr_static_2s5x8lwgfbgg4co4oowswokc0.png

Les hva kundene mine synes:

Kundereferanser

 

Lurer du på noe? Ta en titt på spørsmål og svar siden:

Spørsmål og svar

Om fotografen

Jeg heter Kristine og er en 28 år ung jente med en fargerik personlighet og en lidenskap for kreativ fotografering.  Da jeg var 14 år bestemte jeg meg for at det jeg aller helst ville bli når jeg ble stor var å bli fotograf.

Jeg brukte mange år på å lære og å utvikle min egen stil gjennom personlige eksperimenter, og allerede som søttenåring fikk jeg jobb i Bergensavisen (BA) som fotograf.

Av utdanning har jeg en Bachelorgrad i Fine Art Photography fra Glasgow School of Art og en Mastergrad i Fashion Photography fra University of the Arts i London, England.

Mine sterkeste sider innen foto er portrettfotografering, gjennom årene som fotograf har jeg gjort alt fra mote, beauty, produkt, bryllup, baby, barn, familier og gruppefotografering. Jeg har også blitt publisert internasjonalt gjennom jobber jeg har gjort for musikere, band og andre.
Jeg bruker utdanningen min innen motefotografering, og fra erfaring plukket opp gjennom arbeidet som motefotograf i det jeg gjør i dag, det fører ofte til spesielle bilder, med fokus på helheten i bildet.

Jeg er en jente om konstant ser etter nye måter å utfordre meg selv på og å vokse både som fotograf og person.  Jeg er veldig sosialt utadvendt så jeg synes det beste med jobben min er å treffe nye mennesker og å få et tett forhold til kundene mine ”smil og vær glad for hver dag som går, så får du se hvor mange venner du får” – Dette lærte min bestemor meg som liten, og den filosofien lever jeg enda på i dag.

Jeg driver også www.kristinex.com
For å kontakte meg, skriv gjerne mail på kristine@kr-foto.com

 

Utdanning:

Bachelor i fine art photography - Glasgow school of Art - Glasgow, UK

Master i fashion photography - London college of fashion, UAL - London, UK

 

Priser:

Hederlig omtale Bergen Fotograflaug årskonkurransen 2014

Hederlig omtale Bergen Fotograflaug årskonkurransen 2015