bryllupsfotograf7.jpg

"Vi var på jakt etter bryllupsfotograf, og etter noe tids leting på nettet kom vi over Kristine Ristesund. Vi falt fullstendig bildene på siden hennes, og var helt sikker på at vi hadde funnet rett person. Vi hadde utrolig trivelige møter i forkant der vi planla dagen, steder og uttrykk i bildene. Kristine var veldig lydhør for våre ønsker. Vi hadde fotografering før selve vielsen, og det ble en vellykket og morsom start på en fantastisk dag. Kristine er veldig lett å jobbe med. Resultatet ble slik vi hadde drømt om. Mange nydelige parbilder og vielsesbilder. Det vi også satte veldig pris på er bildene av gjestene med smil og en tåre i øyekroken før, under og etter seremonien. Takk, Kristine!"
                                                              - Susanne Husnes og Kenneth Straume

grovred_1liten.jpg

"For en fotograf!! Vi er så utrolig glad for at vi valgte Kristine som vår fotograf i bryllupet vårt!
Et godt samarbeid fra start til slutt og vi sitter igjen med så utrolig mange fine bilder fra dagen vår"

                                                               - Anette Berggeen og Jan-Erik Selstø

regnbue.jpg

"Vi var ubeskriveleg fornøgd med Kristine sitt arbeid. Ho er profesjonell og dyktig på eit nivå som er uslåeleg. Her får dykk ein fotograf som leverer både eit godt samansett produkt, men også ein varme og ei vennskapelegheit undervegs i prosessen. Ein kan kjenne at dette brenn ho for, og bileta - og opplevinga - syner dette! Få Kristine med i planlegginga så vert du ikkje misfornøgd!

Vi var aldri i tvil om hvilke fotograf som skulle dokumentere vårt bryllup.
Kristine er en utrolig dyktig og kreativ person som gjør det lett å være seg selv på en slik dag.
Vi er meget fornøyd med våre bilder. Vi gikk for full pakke og fikk en opplevelse og minner for livet."

                                                                       - Stian og Steven Flett-Monsen

bryllupsfotograf11.jpg

"Vi valgte Kristine fordi vi falt for bildene hennes, og når vi møttes var det virkelig ingen tvil om at vi hadde valgt rett!
Så lett og behagelig å jobbe med Kristine, du kan slappe heilt av, og for ett resultat! Ho er kreativ, morsom, smilende og full av energi
Vi er så fornøyd med bildene våre!
Både våre parbilder, men ikkje minst alle bildene fra hele dagen som viser familie, oss og gjester i øyeblikk som er så fint å sjå i ettertid!"

                                                                                        - Lena og Tore Fosse

Marie og Cato

"Vi valgte HELDIGVIS Kristine Ristesund som vår bryllupsfotograf. Kristine er kjempekreativ og visste nøyaktig hva vi ville ha… selv før vi visste det(!) Hun tar bilder som blir svært personlig og helt unik. Kristine er dessuten en fotograf man lett får kjemi med, og var en ren glede å ha med på dagen vår. Vi har fått mer enn vi ønsket oss og anbefaler Kristine Ristesund til alle som ønsker uforglemmelige bilder!"
                                                                            - Marie Polden og Cato Tjore

KRI_2015.jpg

"Kunne ikke blitt mer fornøyd! Har fantastisk mange fine bilder fra dagen og kan virkelig ikke få anbefalt Kristine nok!"

                                                                                - Kjetil og Susanne Kleppe

Sandra og Eirik

"Vi kan på det varmeste anbefale Kristine som bryllupsfotograf! Hun er fantastisk å jobbe med og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Hun er kreativ og nytenkende når det gjaldt motiv og utrykk i bildene. Hun fikk oss til å føle oss avslappet og i varetatt, og hennes gode humør gjorde det til en positiv og gøy dag med masse latter.
Bildene ble kjempefine og akkurat slik vi ønsket oss!"
                                                                                    - Sandra og Eirik Østerbø

Geir og Ellisiv

"Vi ønsket oss en ung, kreativ og eksperimenterende fotograf som våger seg utenfor de ordinære rammene. Disse egenskapene fant vi hos den sprudlende og energiske fotografen Kristine Ristesund som har klart å forevige våre fantastiske minner på en artistisk måte uten at portrettene mistet noe av vår personlighet, hun snarere fremhevet dem. "
                                                                                       - Geir og Ellisiv Mjømen

Kristian og Ingvild

Kristian og Ingvild

"Vi brukte Kristine Ristesund som fotograf i anledning vårt bryllup. Vi møttes flere ganger før bryllupet for å planlegge og å avtale hvilke forventninger vi hadde. Kristine er svært profesjonell og gjør sitt ytterste for å fange de gode minnene. Vi er veldig fornøyd med bildene og servicen Kristine utøve. Vi anbefaler henne på det varmeste."
                                                                                        - Ingvild og Kristian Gjersvik

 

"Vi hadde et flott bryllup, med en dyktig og personlig fotograf, som evnet å fange de små og de store øyeblikkene. Kristine Ristesund anbefalles på det varmeste."
                                                                                        - Randi og Cato Jensen

Veronica og Petter

Veronica og Petter

"Vi er veldig glad for at vi valgte Kristine som vår bryllupsfotograf. Hun er kjempe sprudlende, dyktig og kreativ. Med sitt gode humør ble vi fort komfortable og bildene ble knall fine. Kristine hadde mange gode ideer, tok også hensyn til våre forslag og ønsker og vi ble kjempe fornøyde med bildene! Vi anbefaler Kristine på det varmeste!"
                                                                                          - Veronica og Petter Sebak Berge