Apollo

Jeg har en herlig bestevenn på fire bein, Apollo.
Han er en Engelsk Springer Spaniel med masse energi og alltid godt humør.
Han er min trofaste assistent når jeg redigerer bilder, som gjerne vil opp på fanget mitt når han synes jeg har jobbet for lenge... noe han er altfor stor og tung til. Men det synes han ikke er like viktig.
Han er også alltid meg meg på tur når jeg ser etter locations for kommende prosjekter og fotograferinger.
Nå som høstfargene er så fine tenkte jeg at jeg måtte ha noen fine bilder av han.. Det er lettere sagt enn gjort. Selvom han er verdens snilleste, så er han også verdens største ramp! Hver gang han hører lyden fra kamera så kommer han løpende mot meg, så han er ikke akkurat noen drømmemodell.

KRI_5610.jpg
KRI_5637.jpg

Men fin er han vertfall!


God høst!