Becky og Danny

Fredag 15. Juni var litt av en dag!

For et år siden tok Becky og Danny kontakt med meg for å booke bryllupsfotografering med meg, og dette ble en dag utenom det vanlige.

Begge er fra Amerika og ønsket å gifte seg i Bergen, de har aldri vert her før, og bare sett byen på bilder. Dette var en utfordring jeg takket ja til med en gang og jeg elsket å hjelpe de med planleggingen.
Når den store dagen endelig var her fulgte jeg de fra start til slutt, og det var utrolig spennende å gjøre et "destination-wedding".
Amerikanere har litt andre tradisjoner enn det vi har her i Norge, med blant annet egne løfter og far og datter-dans.
I tillegg til brudeparet var det 40 gjester som hadde tatt turen over atlanteren, og jeg skal love dere at stemninngen var høy!

Vi begynte dagen med en first-look session, hvor Danny fikk se sin brud for første gang, foran kameraet og nermeste familie. Vi gikk deretter for å ta parbildene rundt i Bergen by og på toppen av fløyen.
 

Etter at jeg og brudeparet hadde lekt oss i to timer møtte vi brudefølget for å ta båt til Cornelius restaurant hvor middag og fest skulle holdes. På veien dit ble også vielsen holdt hvor brudeparet ga hverandre sine løfter og hånd.

kr1-16615.jpg
kr1-16014.jpg
kr1-16148.jpg

Dette var en helt egen opplevelse som jeg er svært takknemlig for å ha vert med på.
Gratulerer så mye til de nygifte, de fikk meg til å se byen min med nye øyne.