Johanna + Tristan // Destinasjonsbryllup på Hardingasete

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne..
Bryllupet jeg fotograferte Onsdag 21. August var ulik noe annet jeg har vert med på. Det var bare en helt fantastisk dag.

Johanna og Tristan er begge fra Tyskland, men de hadde bestemt seg for at det var i Norge de ville gifte seg. Nærmere bestemt i Hardanger.
Da jeg møtte de i April for å planlegge fotograferingen, skjønte jeg med en gang at dette var et par som kom til å gi mye av seg selv, og gjøre mye ut av dagen.
Der hadde jeg helt rett, og dette var starten på et fantastisk samarbeid.

I familiens minivan pakket fullt opp med kjole, og alt man trenger til et bryllup, kjørte de til Norge for å feriere før den store dagen.
Like etter fulgte resten av familien på, før de møttes på Hardingasete for å feire kjærligheten.

Jeg kom tidlig for å bli med under jentenes forberedelser.
Det var en deilig og avslappet stemning, med god musikk og noe godt i glasset.
Når jeg kom inn sto forloverene til Johanna og strøk kjolen hennes, noe de synes var litt skummelt. Men den hadde fått noen krøller i ferden nordover.
På kaien utenfor sto svogeren og fisket, og jaggu fikk han napp. “Vi hiver den i frysen, også blir det grillet fisk til middag i morgen” roper han, stolt og fornøyd. Det var første gangen han hadde fisket, og nå hadde han blitt helt hektet.

Klokken ble 15, og det var tid for vielse. Og akkurat i det alle hadde stilt seg opp for å se bruden komme ut på kaien, så forsvant skyene, og solen strålte på bruden som gikk med sin bror og far mot Tristan som sto der tårevåt og smilende.
Det var en veldig fin sermoni, hvor de ga hverandre sitt ja både på Norsk og på Engelsk.
Ringene kom sønnen deres med, og når de var satt på var det full jubel på kaien.

Det ble servert nydelig Hardangersider og kake rett etterpå, og alle koste seg og klemte hverandre.

Da jeg tok med meg brudeparet for å ta brudebilder, hadde allerede noen av gjestene fått på seg badetøy, for det skulle bades i fjorden.

Brudebildene tok vi i området rundt Hardingasete, en plass meg mange flotte muligheter, og en helt unik atmosfære.

Etter vi hadde tatt bildene var det klart for middag i den nydelige låven som var pyntet med lys, rustikke toner, brass og gull. De hadde virkelig gjort det beste utav rommet, og det kledde brudeparet godt.
Mellom måltidene tok de seg god tid til å mingle, prate sammen, le og danse litt. Hele kvelden var avslappet og behagelig, akkurat slik paret ønsket seg.

destinationwedding.norway.jpg
bryllup.hardingasete.jpg
hardangerbryllup.jpg
johanna+tristannpar2-1-18.jpg
bryllup.hordaland.jpg
norwegianwedding.jpg

Jeg hadde en fantastisk dag sammen med dere Johanna og Tristan, og dere har en nydelig gjeng rundt dere, med så mye varme og glede.
Tusen takk for at jeg fikk bli med på eventyret deres, og jeg håper jeg får se dere igjen når dere er tilbake i Norge.



Bryllup, ReiseKristine Ristesund