Sølvmedaje i internasjonal fotokonkurranse!

 

Julen ble litt ekstra stas da jeg våknet i dag, 1. Juledag til en melding om at jeg hadde vunnet to sølvmedaljer i den internasjonale fotokonkurransen WPE-Awards.

Det er så utrolig stas å få anerkjennelse for bildene jeg jobber så hardt med gjennom året.
Alle som kjenner meg vet at å være bryllupsfotograf er så mye mer enn bare en jobb for meg, det er en lidenskap, en livvstil og min største drivkraft.
Derfor betyr slike ting så enormt mye for meg, og det driver meg til å tenke større til året etterpå.

Jeg melder meg på slike konkurranser for å kunne se hvordan jeg gjør det internasjonalt og et av målene mine er å aldri sammenligne meg med andre fotografer men konkurrere med megselv. Jeg ønsker alltid å gjøre det bedre enn jeg gjorde det året før, og ved å melde meg på slike fotokonkurranser så ser jeg hvor jeg ligger i løypen.
Det er også ekstra gøy å konkurrere internajsonalt da trendene i norge kan være veldig annerledes enn hva de er resten av verden.

Dette var første gangen jeg var med i WPE-awards, og to sølvmedaljer ga absolutt mersmak. Jeg ser frem til å bli med også i 2022.

Her er bildene jeg vant med:

87,9 poeng - Sølv

Dette bildet fra Christine og Asgeir sitt nydelige bryllup i Juli fikk 87,9 poeng.
Dommerene la vekt på at etterbehandlingen var spessielt god.

86,5 poeng - Sølv

Dette bryllupsbildet fra ulrikens topp er et bilde jeg gjentatte ganger får premier på. I denne konkurransen fikk jeg hele 86,5 poeng.

Jeg ønsker med dette å ønske dere alle en fortstatt god jul og et godt nyttår.

Året 2022 ønskes velkomment med åpne armer, og jeg gleder meg til å ta fatt på de eventyrene og utfordringene som det har i vente.


Tusen takk til årets brudepar og til alle dere som følger meg og støtter meg og mitt arbeid. Uten dere hadde ikke dette vært mulig.

Skal du gifte deg og ønsker meg som deres bryllupsfotograf?
Send meg en mail og spør om jeg er ledig, jeg er ikke skummel - jeg lover!