Bryllupsfotografering og Koronavirus

Kjære brudepar, kunder og venner.

Akkurat nå får jeg mange spørsmål angående fotografering i koronatiden så jeg ønsker å skrive dette inlegget for å dele litt tanker jeg har rundt dette, og hvordan vi kan gjøre det fremover.

Jeg har som mange andre utsatt alle fotograferinger frem til vi vet mer og dette roer seg. For meg er dette somregel en veldig travel periode med møter med vårens brudepar, og bryllupsfotografering.
Det smerter meg å høre om eventuelle avlysninger, men vi er alle nødt til å gjøre vårt for å begrense smitten.

Vi må avlyse bryllupet. Hva gjør vi dersom vi har booket deg?

  • Først ring eller send meg en email. Jeg har stor forståelse for at det er mye som skjer hos dere nå, og at dette ikke er en lett tid. Men jeg ønsker å hjelpe dere dersom det er noe jeg kan gjøre for å lette situasjonen.

  • Et avbestillingsgebyr på 25% av totalsummen på den avtalte pakken vil bli fakturert. Dette gebyret vil dere få igjen dersom dere booker meg på nytt på den nye datoen deres, og vil da inngå i totalsummen.

  • Om ønskelig kan vi ta parbildene selvom selve bryllupet er avlyst. Jeg kan bruke optikk som gjør at vi kan stå med flere meters avstand. Det vil bli en annen opplevelse, men flotte bilder vil dere få! Dette betyr selvsagt at vi må ta bildene hvor det ikke er store folkemengder og går ikke om dere er i karantene eller isolat.

Hva anbefaler du at vi gjør?

Dette spørsmålet får jeg ofte nå, og svaret er at dette er noe bare dere kan bestemme.
Selv ser jeg alvoret i dette, men jeg har is i magen, og stoler på at dette vil passere. Det er selvsagt ingen garanti, men jeg håper at sommerens bryllup vil kunne gjennomføres. Så lenge vi alle gjør vår del for å unngå å smitte andre, så vil dette gå over til slutt.

Hva kan vi gjøre for å hjelpe deg?

Det er også mange som spør meg om dette. Og jeg setter så umåtelig stor pris på det.
Det er ikke til å legge skjul på at dette er veldig vanskelig for meg i denne situasjonen.
Som selvstendig næringsdrivende er det en veldig sårbar tid, og fremtiden er svært usikker.
Slik jeg jobber så henter jeg inn nesten hele årsinntekten min mellom månedene mai og september, og dette er fordi jeg nesten utelukkende driver med bryllupsfotografering. Men jeg holder motet og humøret oppe, og vet at dette ikke er lett for noen.
Om dere ønsker å hjelpe bedrifter som min, så anbefaler jeg å booke produkter.

Om du booker konfirmantfoto, forlovelsesfotografering, parfotografering, familiefoto eller noe annet, så vil jeg booke dere inn når det er trygt å møtes etter epidemien. Om du kommenterer at du ønsker å betale hele beløpet ved booking, så vil du hjelpe meg i denne situasjonen. Jeg vil da sende deg et gavekort på den summen du har betalt, og vi vil avtale time når det passer dere.
Jeg anbefaler også alle å støtte kreative yrker ved å strømme norske artister på Spotify, eller kjøpe favorittalbumet ditt i itunes.

Ellers vil jeg at alle skal være snille med hverandre. Hjelp der det hjelpes kan, og ring en venn eller noen du ikke har snakket med på en stund, og spør hvordan det går.

Skal det være noen spørsmål eller dere bare ønsker å ta en prat, så er det bare til å ringe meg. Jeg er her for dere om det skal være noe som helst.

megdunes-4376-2.jpg


Ta vare på hverandre - Kristine.