Hvorfor velge Høstbryllup

Her kommer 7 grunner til å velge høstbryllup.

  1. Fargene

    • Fargene i September og Oktober er uslåelige. Jeg elsker å jobbe med de forskjellige nyansene. Gult, grønt, rødt. Landskapet blir total forvandlet, og det gjør seg utrolig godt på veggen hjemme i stuen.

  2. Det er lettere å finne samarbeidspartnere.

    • Det er ikke til å legge skjul på at sensommer månedene er de mest populære datoene. Og jeg blir fort fullbooket i August over et år i forveien.
      Ved å velge en dato som er litt utenfor sesong vil du fort se at det er lettere å booke bryllupsfotograf, catering, kirke og bryllups lokale.

  3. Du risikerer ikke at venner er på ferie.

    • Ved å ha bryllupet sitt midt i fellesferien eller måneder tilknyttet ferien, så risikerer man at venner og familie allerede har bestillt seg en ferietur. Når du gifter deg på høsten så slipper man gjerne det, siden folk allerede har vert på tur. Det gir også gjester noe å se frem til.

  4. Du kan gjøre mye ut av temaet.

    • Om det er flotte høstfarger på bryllupsdagen deres, så kan du ta med deg høsten inn og pynte bordene med flotte rognebær, løv og gjøre fargene til en del av temaet ditt.

  5. Norsk produsert mat er i sesong.

    • Maten er noe av det gjestene husker best fra bryllup. Og hva er bedre enn god lokalprodusert mat?
      Rødbeter og andre rotfrukter, og norske epler og pærer. Ved å velge en tid hvor norsk mat er i sesong, løfter du matopplevelsen til nye høyder.

  6. Bryllupet blir annerledes.

    • Ved å ha et høstbryllup så gjør man noe som ikke alle andre gjør, og det er litt spennende. Du slipper også å risikere at gjester må velge mellom deres bryllup og noen andre sitt, siden dere velger å ikke ha bryllupet i høysesong.

  7. Bildene!

    • Det siste er selvsagt bildene.
      Som nevnt i starten så er det noe helt spesielt med fargene. Og landskapet blir noe helt nytt på høsten.
      Ved å velge et høstbryllup så forandres også stemningen og blir lunere. Det blir mørkt på kvelden og veldig koselig når man tenner stearinlys og lyser opp lokale i varme farger. Vi kan også ta bilder utendørs i skumringen, eller vi kan bruke stjerneskudd til å belyse brudeparet når de forlater lokalet.

Mulighetene er mange, og jeg håper dere synes at et høstbryllup kan passe dere.
Her er et lite eksempelgalleri som viser hvor utrolig flotte bryllupsbildene deres kan bli, når dere bader i vakre høstfarger.

bbryllupsfotograf
bryllupsfotografbergen
høstbryllup
bryllup.høst
Bryllup.vik.sogn