Isabel + Tjalve // Borgerlig vielse på magistraten med urban bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering i nygårdsparken i bergen
 

Vinteren var i anmarsj på bryllupsdagen til Isabel og Tjalve, det var sikkert.
Trærne tviholdt på de siste bladene denne fredagen i oktober, og Bergen-by duftet deilig av ved som var tent i de mange peiser rundt om kring i byen.

På magistraten i Bergen var det klart for vielse, og i dag var det endelig Isabel og Tjalve sin tur å bli mann og kone. Endelig.
Jeg møtte opp rett før vielsen for å ta del i sermonien. Slike borgerlige sermonier er ofte ikke så lange, men de er jo like viktig som et kirkebryllup og annen vielse, og høytidelig er det.
Jeg elsker utfordringen med å forevige disse ti minuttene, og synes det er kjekt å se at det er så mye som skjer på veldig kort tid.
Mange følelser er i sving i dette rommet, og min oppgave er å forevige dette.

 
 

Endelig var det mulig å invitere mer enn bare fem personer til å bevitne vielsen i magistraten.
Et tegn på at pandemien kanskje nærmer seg slutten og at landet begynner å åpne opp igjen slik vi alle har lengtet etter i lang tid.
Isabel og Tjalve fikk fylle rommet så godt det lot seg gjøre med familie.

Brudeparet sa begge ja og skrev under de ofisielle papirene. Endelig var de gift, og jubelen sto høyt på trappene til magistraten når de kom ut.
Nå skulle de videre å feire, men først skulle jeg låne de i et par timer for å ta parbildene i verdens fineste by.

Isabel og Tjalve kunne fortelle på vårt første møte at de var urbane byfolk, og veldig glad i de små sentrumsdelene som Bergen har å by på.
De kunne fortele om sitt første felleshjem i Møhllendal hvor de har så mange gode minner. De ønsket derfor gjerne å ta noen bilder der.
For variasjon tok vi også turen til Muséhagen på høyden ved Universitetet i Bergen, og vandret en tur innom Nygårdsparken. En skikkelig byvandring.
Brudebuketten til Isabel var en av årets vakreste. Med roser i dype rødtoner, og ville blader her og der. En virkelig eyecatcher.

Vi avsluttet fotograferingen på Møhlendal Fetevare, en plass hvor brudeparet har delt mange boller og kopper med kaffe opp igjennom årene. Det var perfekt for de å ta en liten pust i bakken her, samle tankene og bare være litt alene før de gikk videre til feiringen. Champagnen kom på bordet for anledningen.

 
Unike bryllupsbilder
urban bryllupsfotografering
Bryllupsfotografering i nygårdsparken bergen
Bryllupsfotograf
Bryllupsfotograf i Bergen, Vestland
 

Etter parfotograferingen var over gikk jeg igjennom byen med kalde fingre men et enormt smil som bredte sg fra øre til øre. Dette var en utrolig fin dag, og jeg kjente at jeg satt igjen med så mang flotte bilder av et par som ga mye av segselv, og som var så komfortable med hverandre foran kameraet. Takk for et nydelig samarbeid!

Skal dere gifte dere og er på utkikk etter den perfekte bryllupsfotografen for dere?
Kan det være meg?
Send meg gjerne en mail så blir vi bedre kjent: