Maja + Alex // Stormfullt Vinterbryllup

 

Årets første bryllup startet med full storm, ganske bokstavlig talt.

Jeg var innleid til å dokumentere det intime og nære bryllupet til Maja og Alex når de skulle gifte seg i rådhuset på Os.
Sermonien var personlig og kort med kun vitner og de to små jentene deres tilstede, og fotografen da selvfølgelig. Alex sin forlover hadde med seg gitar, og spilte en rolig melodi mens brudparet satt seg ned og gjorde seg klare for å gi hverandre sitt ja.

Jeg synes slike sermonier er magiske. Det er så spessiellt å få dokumentere noe som er så nært. Og ekstra spessiellt er når det er så få tilstede.
Grunnet koronasituasjonene er det flere brudepar som har valgt å gjøre om bryllupet sitt til noe for bare de aller nermeste.
Når de ikke kan invitere alle de gjestene de ønsker, så kan det være like greit å tenke at “ingen nevnt, ingen glemt”.
Det gjør gjerne situasjonen lettere for mange. Og det er flere som har fortalt i ettertid at de er glad det ble slik, fordi de følte at de fikk mer tid til hverandre, og til å ta innover seg at de faktisk hadde giftet seg.

Slik ble det med Maja og Alex også, og siden Norge hadde stengt ned, så ble dagen gjort om til en mer avslappet dag, som passet paret helt perfekt.

Etter vielsen reiste jeg og brudeparet videre for å ta bryllupsbildene. Og det skulle være en liten utfordring…. noe jeg ELSKER!!!
Her var det veldig mange elementer å tenke på. Ikke bare var det minusgrader, som det ofte er i januar. Men det var meldt full storm langs hele vestkysten.
På vinteren så har man bare et lite vindu der solen er oppe, og siden vi bor på det glade vestland så er det absolutt ingen garanti for at den viser seg i det hele tatt.
Mange ville gjerne ha prøvd å tenke i andre baner, og ta bildene innendørs. Men både jeg og brudeparet var helt enig i at vi mp jo bare ta bildene ute.
Og med det oppsøkte vi stormen, og fulgte eller de siste strålene med sollys. Selvsagt!
Resultatet er noe som er helt magisk. Nydelige farger, vind i brudekjolen, ekte blikk og ekte følelser.

Vinterbryllup.jpg
bryllupsfotograf.jpg
brudekjole.jpg
m+a-15322-2.jpg
fotograf-bergen.jpg

Som fotograf er det en drøm å få ideer oppfyllt. Og når alt bare klaffer slik som dette så kan man leve på det i lang tid etterpå. Det gjorde jeg etter denne fotograferingen, og nå gleder jeg meg bare til alle de brudeparene jeg skal fotografere i år.

Skal dere gifte dere i 2021?
Se om jeg er ledig på datoen deres: