Julie + Jo // Bryllupsfotografering på Solstrand Hotell

 

Julie og Jo er et rocka par med mye personlighet og gnist.
Dette paret hadde jeg kjempesansen for når vi møttes, og jeg forstod med en gang at vi hadde mye til felles.

Paret kunne fortelle om en kjærestetid med mange konserter og festivaler. Morrsome historier fra festivaltlivet og sanger fra metallband som betydde mye for de. En av låtene var en låt av Shinedown som var blitt deres låt og symbol på hva de har sammen.
Denne sangen ble blandt flere spilt når jentene gjorde seg klar på Bergen Børs hotell, blant bobler, hårsspray og glitter.

Latter og mimring fylte rommet denne fredagen. Julie hadde sine to beste venninder og make up artist med seg på rommet. Det ble utvekslet historier som begynte med “husker du når..” og ble som oftest avsluttet med trillende og varrm latter.

Jeg synes denne biten av dagen er så fin å fotografere, og det er en del av dagen som jeg personlig synes er en av de viktigste på hele dagen.
Det er en egen stemning med sommerfugler, mimring og følelser minuttene før man gifter seg. Det er så mye mer enn å bare gjøre seg klar, det er en passasje inn i å få en barndomsdrøm oppfylt, et stort ønske eller en ny hverdag.

 
 

Da kjolen var komt på, øredobbene festet og siste lag med settingpudder var lagt, gikk jeg ut for å møte den spente brudgommen.

Jo var så klar for å se sin brud at han nesten trippet der han sto, i tilleg fra å smile fra øre til øre i forventning.

Vi hadde på forhånd avtalt å gjøre en first look utenfor hotellet. Da brudeparet skulle gifte seg i magistraten i Bergen, så ville de gjøre litt stas på å se hverandre for første gang i brudekjole og dress.

 
 

Da Julie og Jo hadde fått gitt hverandre noen gode blikk, klemmer og forvekslet noen søte ord, gikk de sammen mot magistratbygningen som bare er et steinkast unna hoteller. Her sto familie og venner og ventet.

På grunn av koronarestriksjoner så fikk kun mødrene, forlovere og fotograf lov til å bli med inn under vielsen. Resten sto utenfor og ventet på å velkomme brudeparet med flagg og full jubel.

 

Da vielsen va over og brudeparet hadde fått minglet med de oppmøtte, satt vi oss i bilen og kjørte mot Solstrand Hotell.
Her skulle de nygifte tilbringe resten av kvelden sammen med forlovere og bare nyte tiden sammen på spa og leve lukshuslivet. Men først tok vi parbildene rundt hotellet på dets eiendom.

bryllupsfotografering_bergen.jpg
bryllup_bergen.jpg
bryllup_fotograf_bergen.jpg
fotograf_bryllup_bergen.jpg

Ser dere etter bryllupsfotograf til deres store dag?
Ta kontakt nå for å høre om min tilgjengelighet.

Jeg har nå åpnet opp booking for 2023