Caroline + Simen // Gotisk brudepar i høstens magi

 

Hva med noe litt annerledes?
Et brudepar som jeg garanterer deg at du ikke har sett før, men som er så slående vakre at de slår pusten ut av deg?
Det er dette jeg tenkter om Caroline og Simen. Et unikt par med sin særegne stil, og et bryllup så gjennomført at det ble delt i amerikanske medier.

Når Caroline og Simen skulle velge dato for sitt bryllup så var det ingen tvil om at det måtte bli på høsten.
De ønsket seg fargene og stemningen som kommer med den høstlige kulden, og rett rundt hjørnet er Halloween. Det passer dette paret godt.
På magistraten i Bergen var det klart for vielse med livesending til alle kjente og kjære som ikke kunne være med inn på grunn av pandemien, og utenfor sto det mange og ventet på å se de nygifte. Jeg sto klart med formaterte minnekort, et kamera på hver skulder og et digert smil.

Jeg elsker å fotografere brudepar som er litt annerledes. Elsker det!!
Jeg vet at Caroline hadde tenkt seg nøye om hvem som skulle være deres bryllupsfotograf, og det var en ære at valget falt på meg.

Lilla brudekjole

Caroline hadde landet på det utradisjonelle valget om å gifte seg i en lilla brudekjole. Hennes favorittfarge er lilla, og det kler hun godt. Brudehåret var en form for hanekam, tupert fra bunnen og opp, og sminken - on point med sort leppestift og det hele. Simen, med lilla og gotiske detaljer, med en vikingflette og nybarberte sider. De så ut som et skikkelig radarpar.

Bryllupsbildene ble tatt på Assistentkirkegården i Bergen, en kirkegård hvor Ole Bull ligger blandt flere store navn. Det skal nevnes at fotoseansen var kort og smakfull hvor brudeparet ønsket å vise sin respekt til de store historiene som ligger der.
Etter en kort seanse på kirkegården gikk turen videre til en park på Fantoft et stykke utenfor Bergen sentrum. Her hadde høsten satt sine spor, og trærene begynte å bli tomme for blader, men fargene var akkurat som bestilt.
Jeg tror ikke det kunne vært mer perfekt for dette brudeparet. Hva tror du?

gotisk brud, lilla brudekjole, brudedetaljer
gotisk brudepar. bryllupsdetaljer
gothic wedding, purple weddingdress
alternative bride, alternative groom, alternative wedding, bryllup
Alternativt bryllup, alternativ brud og brudgom. Høstbryllup

Skal dere gifte dere? Har dere en god idé eller skal gjøre noe gøy på bryllupsdagen?
Skriv meg en mail så hjelper jeg dere med bryllupsplanleggingen da vel!