Réka + Sander // Hemmelig bryllupsfotografering

Kan du holde på en hemmelighet?

Det kan jeg!

 

Jeg ble kontaktet av kommende brud Réka som kunne fortelle at hun og forloveden planlagte å gifte seg i all hemmelighet, uten at noen visste noe som helst. I forbindelse med dette ønsket de å ta bryllupsbildene før bryllupsdagen slik at de kunne sende bildene til familie og venner for å kunngjøre de store nyhetene.

Jeg elsker en god hemmelighet, og møtte brudeparet på zoom for å planlegge fotograferingen.
Réka kunne fortelle at hun elsket havet, og gjerne ville ta brudebildene med sjøen, mens Sander var en fjellets mann og ville helst ta bildene på en fjelltopp med litt utsikt.


En av de store oppgavene man har som bryllupsfotograf er å finne en lokasjon eller flere som gjenspeiler brudeparets ønsker dersom de ikke selv vet hvor de vil ta bildene.
Jeg har et mål om å finne er ny plass for hver fotografering, fordi jeg ønsker mangfold, nye utfordringer og at bildene er unike for hvert enkelt brudepar. Valget falt da på flere plasser nord for Bergen hvor vi fikk både sjø og fjell alt innen en 15 minutters kjøretur.

Denne høstdagen i begynnelsen av november var en av de skjeldne, med opplett og et helt nydelig lys.
Vi avtalte å møtes rett før skumringen, slik at vi kunne ta bildene rett før solnedgang. Den magiske timen som jeg liker å kalle det.

Ved å ta bildene på denne tiden får vi det absolutt fineste lyset, og alt naturen har å by på av fine farger med dus og deilig belysning. Men man møter også utfordringer, da man må handle raskt og være effektive før lyset forsvinner helt.
Med så mye god kjemi og kjærliget seg imellom var ikke det noe problem mellom dette paret her som virkelig ga av seg selv og ikke var redde for å være intime og i nuet, akkurat slik man skal være under en bryllupsfotografering, dere skal være slik dere er sammen når dere er alene, men kjærlige berørelser og kyss.

 
Brudepar holder hender, brudebilder med sjøen, mørkt, brudekjole, brud, dress, brudehår, bergen, bryllupsfotograf
Brudebilde i svart/hvitt. Nygifte smiler. Brudeslør og tiara.
Smilende brudepar i solnedgang. Bryllupsfotograf i Bergen. Brud med tiara
Hender med giftering og klokke. Bryllup i Bergen.
Bryllupsfotografering. Brud med tiara og brudeslør. Brudehår.
Brudepar om kysser. Utsikt over fjord og fjell. Weddingphotography norway.
Brudebilde i skogen. Brud med hvir brudekjole og brudgom i dress står i skogen. Bryllupsfotograf i Bergen.
 

Jeg elsker bildene vi tok denne kvelden, og jeg ble veldig glad når det nygifte paret kunne dele de store nyhetene på sine sosiale kontoer. Smilet bredte seg over hele ansiktet mitt over å lese alle de overaskede gratulasjonene de fikk i kommentarfeltet, mens de feiret giftemålet med en fortjent bryllupsreise til Paris.

GRATULERER så mye til dere begge!

Vurderer dere å ta bryllupsbildene på en annen dag enn selve bryllupsdagen?

Da er dette et perfekt eksempel på hvorfor det å velge en annen dag kan være for dere.
Dere kan ta bildene når lyset er best, når dere er avslappet og har sovet godt. Dere velger selv om dere vil ta bildene før eller etter dagen deres.

Dersom dere har noen spørsmål om dette så gi meg en lyd, så tar vi oss en prat.
Klikk på knappen under til å komme til min kontakt-side.