Marianne + Thomas // Bryllup på vakre Halsnøy

 

Årets første bryllup er alltid spessiellt.
Jeg er alltid full av forventing, nye idéer og energi.

Vanligvis starter jeg sessongen mye tidligere på året. Både April og Mai er somregel fullbooket hver helg, men i år har jeg vært i mammapermisjon, og første halvdel av sesongen gikk jeg dessverre glipp av.

Det føltes godt å være tilbake i action. Jeg er så glad i jobben min, at en vår uten bryllupsfotografering bare føltes rart.

Først ut var Marianne og Thomas, et par jeg ble kjent med i 2019 da de booket meg for første gang.
Siden den gang har bryllupsplanleggingen blitt preget av covid utsettelser og frustrason. To ganger har de måtte avlyse bryllupet sitt grunnet restriksjoner, og bryllupsfesten som egentlig skulle blitt holdt i Lindås ble nå flyttet til Halsnøy, en nydelig perle i Kvinnherad hvor brudgommen kommer fra.

Marianne og Thomas ønsket meg der hele dagen, og jeg startet med å møte en forventningsfull brud på frisørsalongen hvor hun gjorde seg klar for dagens festligheter.

Trykk på bildene i galleriet for å se hele bildet

 

Vielsen fant sted i Eid Kyrkje på Halsnøy.
Her sto dagens brudgom spent og trippet og ventet på å endelig se Marianne stå brud. Dette har de ventet lenge på.
Med seg hadde de deres to sønner på 4 og 6 år ved sin side. Guttene kom gående først inn mot alterett, stolt og kry over å vise frem sin flotte mor.

Tett etterfulgt kom Marianne i en nydelig brudekjole. hun nydelig hårpynt som erstattet brudesløret, og hun smilte stort på sin far sin arm.

 
 

Utenfor kirken ventet restene av en tropisk storm på oss. Stormen Alex tok turen helt fra andre siden av atlanterhavet og blåste over vestkysten på denne Lørdagen. Dette førte til at det kom kraftige vindkast og hatter og skjørt måtte holdes fast.
De klassiske familiebildene på kirketrappen ble en kjapp og morrsom affære.

 
 

Etter vielsen tok jeg med meg brudeparet ned til Halsnøy kloster for å ta de ofisielle brudebildene. Her var det opplett med litt vind, perfekt for en bryllupsfotograf som liker lit liv i bildene.
Brudeparet var ikke vanskelige å fotografere. De gikk med på alle mine idéer og tok alle utfordringer med et smil. Til og med da jeg i et spontant øyeblikk ba de om å klatre opp på en høyball, og ta på seg solbriller.

brudepar med solbriller, står på en høyball i flott norsk natur. Brudekjole i vind, brud med flette, brudgom i dress.
Brudepar ved sjøen, brudekjole i vind, brudgom i dress, brudehår med pynt. Bryllupsfotografering
Bryllupdfoto av brudepar som står inne i et tre. Mørk, dark and moody bryllup, bryllupsfotograf på vestlandet.
 

Etter vielse, litt klemming og fotografering av parbilder, var det tid for middag og fest. Dette hadde brudeparet gledet seg til i lang tid.
På lokalet rett ovenfor frisøren hvor bruden gjorde seg klar var det pyntet fra gulvt til tak. Dagens brud hadde planlagt alt, og virkelig gjort seg flid, og det som ellers var et stort tomt rom, var nå et skikkelig festlokale.
Bordene var satt i en hestesko form, slik at alle kunne ta del i den gode samtalen.
Brudeparet serverte tapas til middag, noe som falt i smak hos absolutt alle tilstede.

 
 
 

Jeg ble sammen med brudeparet og festgjengen til sent på kveld, og før jeg gikk ble det tid for både første dans, kakekutting og en aldri så liten papirflykonkurranse. Det setter stemningen det!

 
 

Etter en vannvittig kjekk dag sammen med brudeparet pakket jeg alt kamerautstyret mitt ned i fotobaggen og begynte å kjøre hjem til Bestemor. Jeg fikk besøkt hun i samme slengen da hun også bor i Kvinnherad.
Der ventet det nystektbrød, verdens beste kveldsmat og verdens beste klem av verdens beste bestemor.

Tusen takk for meg, og gratulerer så mye til Marianne og Thomas.

Er dere på utkikk etter bryllupsfotograf til deres store dag, kan det være meg?
Ta kontakt for en uforpliktende prat.