Randa + Alex // Bryllupsfotografering på fjellet i episk solnedgang

Magi ble skapt på Ulriken når jeg møtte Randa og Alex for å ta deres bryllupsbilder en vakker høstkveld

Bryllupsfotograf i Bergen
 

Randa og Alexander hadde allerede giftet seg, uten fotograf, men de ønsket å investere i skikkelige bryllupsbilder til å ha på veggen etterpå.
jeg blir ofte kontaktet av brudepar som spør meg om å fotografere de etterpå. Det er flere grunner til dette, men de vanligste årsakene er:

  1. Bryllup på budsjett
    - De nygifte har valgt å gifte seg med et smalt budsjett og har ikke tatt seg råd til å ha en fotograf med på selve dagen, men ønsker ikke at dette skal gå på bekostning av parbildene og tar da disse etterpå på et tidspungt som passer både de selv og fotografen de har valgt.

  2. De har fått fotografering i gave.
    - Visste du at det går an å gi bryllupsfotografering i bryllupsgave?
    Noen har ikke råd til å betale for bryllupsfotografering, men ønsker seg gjerne dette i bryllupsgave. Da er det lurt å informere om dette og gjerne la brudeparet velge sin fotograf selv i ettertid.

  3. De har ikke hatt noe stort bryllup, men vil ha bilder på veggen
    - For noen er det bare bildene som gjelder, og har lagt alle pengene i å booke sin drømmefotograf til kun å ta parbildene, og ingenting annet.

  4. De er misfornøyd med bryllupsfotografen
    - Dette er den kjedeligste grunnen til at jeg blir kontaktet noen ganger, og det er at de ikke er fornøyde med fotografen de hadde på bryllupsdagen og ønsker å ta nye bilder. Årsaken til misnøye kan være mange, men oftest er det pga dårlig kjemi, at fotografen har en anne nstil enn de så for seg eller at fotografen slettes ikke er en fotograf. Det er dessverre så mange som booker inn hobbyfotografer til bryllupet sitt, og som ikke blir fornøyde med bildene.

  5. De ønsker å ta bildene på en annen årstid.
    - Noen ganger så tar jeg bilder av brudepar på en helt annen årstid enn når de giftet seg. Kanskje du giftet deg på sommeren, men ønsker høsttoner, eller vil vente til det er snø? Mulighetene er mange.

Uansett hva grunnen deres er til å ta bilder en annen dag enn bryllupet, så stiller jeg.
Magien med å kunne ta bildene en annen dag er at da står man fritt til å velge NÅR på dagen man skal ta bildene.
Når jeg møtte Randa og Alex valgte vi å mltes rett før skumringen, og himmelen og lyset viste seg fra sitt aller beste med spektakulære farger. Bare se på dette! Alle disse bildene er tatt innen en time.

 
Bryllupsfotografering på fjellet, bryllupsfotograf
brudenegler, negler på brud
Bryllupsbilder på ulriken
Brudepar bergen, bryllupsbilder, bryllupsfotograf
Bryllup i bergen
Kort brudekjole

Er dere på jakt etter bryllupsfotograf til deres bryllup? Eller ønsker dere å gjøre som dette paret?

Ta kontakt med meg, så ser vi om jeg er ledig til å fotografere deres dag: